Iliana's Art & Healing - fotografie & energiewerk'Zoeken naar het juiste kruispunt van lijnen...'


Fotografie aan de Kunstacademie
Na de middelbare school heb ik fotografie gestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. In deze jaren en daarna, hebben mijn wegen geleid langs fotografen als Gerard Wessel en Ilya van Marle, met wie ik heb gewerkt of die mij hebben geholpen. Een leerzame tijd.
Vanaf 2000 ben ik als freelancer begonnen en heb voor verschillende tijdschriften en bedrijven opdrachten gemaakt, daarnaast in loondienst veel intern gefotografeerd.

Inmiddels beoefen ik zowel fotografie als energiewerk onder de bedrijfsnaam Iliana's Art & Healing, in Den Haag.

Werken met composities, spelen met kaders
In mijn foto's werk ik veelal met duidelijke composities en speel ik graag met kaders. Zoek ik naar de harmonie van een compositie, maar soms wordt een foto juist beter door de kijker een bepaalde spanning te laten voelen.

Als fotograaf ben ik veelal een observator, die zoekt naar het juiste kruispunt van lijnen waardoor de foto een mooie compositie krijgt. Wachtend op die juist blik van iemand, wanneer een stukje van de ziel zich toont. In mijn werk ben ik vaak op zoek naar de essentie van iemand of naar de essentie van de situatie, met daarbij oog voor esthetiek. Voor mij is een foto geslaagd, als deze tot je weet te spreken.

Contactgegevens

Iliana Kudus

Iliana Kudus
(Amsterdam, 1971)
DEN HAAG

Contact
Stuur een bericht

KVK: 59871350
BTW: NL190537371B03

Social Media
Facebook Linkedin